Kære medlemmer

En hektisk weekend er ved at være slut, hvor vi har overtaget det fulde ansvar for banen og drift, og vi er nu klar med et overblik over den hjælp vi har brug for.

De næste 4 mdr. bliver hektiske med mange små opgaver, så vi kan hjælpe vores ansatte greenkeeper med at holde banen flot, og der skal rettes op på år med manglende vedligehold.

Vi søger en fuldtidsansat banemedhjælper, primært for at kunne holde greens, fairway og tee steder fine, men så er der alle de andre opgaver.

DERFOR har vi valgt at lave 3 grupper af opgaver, som medlemmer kan melde sig til efter evner og lyst til opgaverne – til en start indtil november, så vi får skik på en masse ting.

Tanken er at I melder ind/skriver på tilmeld@hcagolfklub.dk – angiv gruppe nr, medlems nr og tlf. nr – og så inviterer vi til et fællesmøde i hver gruppe, hvor vi snakker om opgaverne, og fordeler nogle hold til en start.

Meld gerne til flere grupper, hvis du har lyst og tid – og der bliver ikke tale om faste opgaver hver uge,  men ad hoc opgaver, hvor vi hjælpes ad, så langt som vi har kræfter. Ingen fast forpligtelse, men al hjælp er vi taknemmelige for.

Er du i forvejen i et team/hjælpeopgave, så meld ind alligevel – så vi har overblik.

Vores baneudvalg med Morten Lindstrøm, Jørn Anderson og Bent Greenkeeper vil samle op og lave en plan vi alle kan være med til og være en del af.

Gruppe 1 – manuelle opgaver

Hakke/rive opgaver – Oprydning – Bunkerteams etc.

Gruppe 2 -  små maskiner

Buskryddere, hækkeklip, græstrimmer - max  havetraktor størrelse.

Opgaver: spikes omkring greens, buske, skilte , markeringssten etc.. gårdsplads, driving range etc.

Gruppe 3 – store maskiner

Green tromle, vertikalskære, diverse klippemaskiner, traktorer.

Husk: Vi er en klub, der står sammen om banen, vi er alle frivillige – også bestyrelsen.

Niels Andersen