Golftræner i H.C. Andersen Golfklub

Cheftræner
  Daniel Cole
  Mail: daniel-cole@hotmail.com

Også i 2017 er det lykkedes at tilknytte Daniel Cole som pro-træner.
Han vil fra medio marts til medio oktober 2017 være at finde i klubben hver tirsdag kl. 11-20 og
lørdag kl. 10-14 samt mandage i lige uger kl. 13-20.

Du kan kontakte Daniel ved at ringe på tlf. 51918392 eller sende en mail på
daniel-cole@hotmail.com

Han vil forestå gruppeundervisning for nybegyndere, juniorer og vore bedste seniorer.

I løbet af året vil også mod egenbetaling blive tilbudt gruppeundervisning i forskellige discipliner ad hoc. Disse vil blive nærmere annonceret.

Indimellem er der også rig mulighed for at få individuel undervisning.

1 individuel lektion a 25 min. koster        kr.   150
5 individuelle lektioner a 25 min koster   kr.   700
1 årskort (maks. 40 lektioner inden 31/10)   kr. 1800

I sæson 2017 bedes I tage kontakt til Daniel for at købe lektioner - det er i 2017 ikke muligt at købe lektioner med dankort.

Når du har betalt, kan du booke tider på www.dcgolf.123booking.dk
Brugernavn er dit dgu-nummer. Kode er din fødselsdato (6 cifre)

Alle der var medlemmer i H. C. Andersen Golfklub pr. 1/1-2014 er oprettet.
Hvis du ikke er oprettet, så tryk på feltet ”ny bruger” og følg anvisningerne på skærmen.

Når du har betalt, kan du via menuen i venstre margin vælge ”book undervisning i HCA”. Derved fremkommer en kalender, hvor du kan booke på de ledige tider.

Hvis du f.eks har betalt for 5 lektioner behøver du ikke straks at booke alle 5. Du kan nøjes med 1, gennemføre den og derefter booke igen, da der jo stadig er penge på dit ”on-line-klippekort”.

Hvis du ønsker at afmelde en reservation trykker du blot på menuen ”mine reservationer” og derefter på den booking, du ønsker at annullere.

Klippekortet er personligt kun gyldigt indtil 15/10-2016, hvor sæsonen slutter. Ikke anvendte lektioner kan ikke overføres til næste år.

Udover de 3 undervisningsformer, der kan bookes on-line, undervises også således:

- Videolektion a 50 min, pris kr. 300
- Banelektion a 2 timer eller 9 huller 1 p pris kr. 400
  ved 2 deltagere pris kr. 600
- 2 video + 3 individuelle lektioner pris kr. 1.000
- Årskort med 9 hullers lektion pris kr. 2.200
- Årskort uden 9 huller for 2 pris kr. 3.200
- Årskort med 9 hullers lektion for 2 pris kr. 4.400

Aftal nærmere herom med Daniel Cole – evt. i forbindelse med de individuelle undervisningslektioner – eller ring til ham på tlf. 51 91 83 92.

Daniel glæder sig til at tage imod dig. Han kan gøre dig til en bedre golfspiller.

5400 Bogense