Til nye medlemmer af Herreklubben

Hvem kan blive medlem?
Alle mandlige medlemmer af H.C. Andersen Golfklub, der er fyldt 18 år og som har handicap 36 eller derunder.

Hvordan bliver jeg medlem?
Du kan kontakte Torben Skjødt (4013 6643) og høre nærmere om medlemskab af Herreklubben. Du kan også bare møde op til en af vores turneringer om torsdagen eller vores opstartsturnering i marts.

Hvornår og hvor mødes vi?
Vi mødes torsdag eftermiddag kl. 15.30 (1. serie) og kl. 16.30 (2. og 3. serie), ved puttegreenen (1. huls teested). I marts og september er det nødvendigt at ændre mødetiden til kl. 15.00, for at nå rundt inden mørket sænker sig over banen. Du kan dog spille hele torsdagen, hvis du har en markør med fra Herreklubben.

Hvem kommer jeg til at spille med?
Er der mere end 3 spillere mødt op, trækker vi lod om, hvem der skal i bold sammen. Det kan f.eks. ske ved at vi putter om det (de 3 tættest et udvalgt hul går ud først og så de 3 næst tættest osv.)

Hvad koster det?
Kontingentet er på kr. 400,00, som indbetales på konto nr. 0924 4376344797 (ved indbetaling husk medlemsnummer), eller kr. 50,00 pr. gang indbetales på konto 0924 4376344797 (husk spilledato og medlemsnummer), senest fredagen efter torsdagens turnering.

Hvad gør du før og efter en match?
Inden du spiller en match, skal du skrive dig på startlisten. Når du har spillet matchen, afleveres scorekortet til turneringslederen eller i Herreklubbens postkasse og du skriver din score på startlisten (stableford point når vi spiller stableford og slag minus det antal streger du er tildelt og antal puts, når vi spiller slagspil). Gennemfører du ikke matchen aflevers scorekortet med teksten "No return", og du skriver "No return" på startlisten. Husk at der skal skrives tydelige tal på scorekortet og at få det underskrevet.

Hvem får præmier?
Efter hver serie er der fællesspisning og efterfølgende præmieuddeling. Der er præmier til de 3 bedste i hver af seriens matcher. Hver match giver point som lægges sammen i hver serie. Seriens samlede vinder får også præmie. Til sæsonafslutningen finder vi så årets 3 bedste herrespillere (de der har fået flest point gennem hele sæsonen), der er også præmieuddeling til sæsonens 3 bedste puttere. Er du i præmierækken og forhindret i at møde til serieafslutningen, kan du ringe til Torben Skjødt (40136643) og få en aftale om afhentning af præmien. Sker dette ikke, vil præmien gå videre til den næste i rækken.

Hvilke matcher kræver tilmelding:

• Venskabsmatcher med efterfølgende spisning (tilmelding i Golfbox)
  • Weekend tur (tilmelding i Golfbox)
  • Serieafslutning, her skal du tilmelde dig til match og/eller spisning (tilmelding i Golfbox)
  • Afslutningsmatch med efterfølgende spisning og generalforsamling (tilmelding i Golfbox)