Lokalregler for H. C. Andersen Golfklub

Lokalregler - gældende fra november 2020:

1. Ikke-flytbare forhindringer  er hvide pælde (out of bounds), røde pæle (straf-område), blå pæle (areal under reparation). Blå pæle med grøn/sort top (areal med spilleforbud), 150 m sten, 100 m markeringssten og faste fårehegn  (ståltrådshegn).
    Lokalregel F-18

2. Alternativ til mistet bold eller out of bounds:
    Hvis en spiller har slået sin bold out of bounds eller bolden er mistet, kan spilleren - som alternativ til at slå en ny bold - med 2 strafslag droppe en bold indtil højst 2 køllelængder inde på den nærmeste fairway på samme hul, dog ikke nærmere flaget.
    Hvis bolden skønnes mistet inden fairway, må droppes på nærmeste kortklippede område (klippet i fairwayhøjde), på fremskudt teested o.l.
    Lokalregel E-5

3. Midlertidig lokalregel - Vinter.
    For at skåne banen må bolden overalt på fairways eller kortere klippet græs uden straf løftes, renses og placeres indenfor et scorekort, dog ikke nærmere flaget.
    Lokalregel E-3

Iøvrigt::
    - Alle afstandsmarkeringer er til midten af greens.
    - Læg tørv på plads, ret nedslagsmærker på greens - både egne og andres.
    - Hold godt spilletempo:
       Overhold søgetid 3 min,. Behold flaget i ved putt. Spil når du er klar.
       Brug højst 40 sek. på et slag. (fra du stopper ved din bold - til slaget er afviklet).
    - Luk hurtigere spillende bolde igennem, hvis der er frit hul foran.
    - Start på hul 10 er kun tilladt, når der ingen spillere er på hul 9.

Rigtig god tur.