Kaninklubben

Kaninklubben er stedet hvor nybegyndere – efter at have gennemgået introforløbet – får mulighed for at spille golf på stor bane med andre medlemmer fra klubben.

Det er også i Kaninklubbens regi, at nye medlemmer spiller deres første 5 runder (á 9 huller) sammen med erfarne golfspillere for at erhverve sig et DGU-kort. Herefter kan de spille frit på stort set alle landets baner. De fleste deltager hele sæsonen i Kaninklubben, hvor det tilstræbes at arrangere spændende matcher og hyggeligt samvær (på 19. hul).

Aktiviteterne forestås af et Kaninudvalg som ses HER

Gennem hele sæsonen spilles der hver tirsdag med start mellem klokken 16.00 og 17.00.  I starten og slutningen af året, hvor lyset forsvinder tidligt, spilles der dog lørdag eftermiddag.

Tilmelding:
Af praktiske grunde bedes der om tilmelding hver gang – enten på listen i inforummet eller ved at sende en sms til den vagthavende.

Se spille- og vagtplan
   HER

Som nævnt ovenfor og i spille- og vagtplanen arrangeres der i tilknytning til golfspillet, turneringer, fællesspisning, præmieoverrækkelse m.v. Det er selvfølgeligt helt frivilligt om man ønsker at deltage i dette.

Der kan naturligvis være yderligere spørgsmål, og i så fald er man altid velkommen til at kontakte en fra udvalget.

Du ønskes en god tid i Kaninklubbens regi.