Green fee satser og rabataftaler

Green fee satser for spil på vor 18 hullers bane (og andre satser) kan ses her.

Der er følgende rabataftaler

Medlemmers gæster:
Klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere een gæst med fuldtidsmedlemskab i anden klub med til privat spillerunde til kr. 250,- alle udens dage.
Medlemmet indskriver gæsten i Greenfee-bogen med angivelse af beløb og bemærkning "gæst hos  162--nr." Det kræves endvidere, at medlemmet går i samme bold som gæsten.

Golfhæftet :
Indehavere kan spille til  ½ green-fee alle ugens dage jf. betingelserne i Golfhæftet.

Den fynske green fee ordning – rabat for fuldtidsmedlemmer på fynske baner på hverdage:
Klubben er også medlem af den fynske green fee ordning, hvorefter fuldtidsmedlemmer i fynske klubber kan spille på hinandens baner for kr. 250 pr. runde på hverdage - ikke lørdage, søndage og helligdage.
På Langeland kan medlemmer af fynske klubber spille for kr. 250,- alle dage.
Great Northern (Kerteminde) og Ærø er ikke med i aftalen, hvorfor der skal betales normal green-fee der.

G6 samarbejdet – Fri golf på 6 fynske baner:
Det hidtidige G6 samarbejde fortsætter i 2022 og består af  H.C. Andersen Golfklub, Barløseborg Golfklub v/Assens, Blommenslyst Golfklub vest for Odense, Golfklubben Lillebælt v/Middelfart, Midtfyns Golfklub v/Ringe, samt Odense Eventyr Golf i Odense.
Samarbejdet indebærer at du som fuldtidsmedlem kan bestille et G6 medlemskab og dermed erhverve ubegrænset gratis spilleret på hver af disse klubbers baner på alle ugens dage.
Medlemskab bestilles ved indbetaling af kr. 1100,- på klubbens konto 1551-4376156834 eller med betaling via mobilpay på nr. 792427 med angivelse af medlemsnummer + G6 i ref.felt.
Der udstedes ikke længere kort som bevis for indbetaling, men der modtages en kvittering på mail for indbetaling indeholdende medlemsbetingelser.
Medlemskabet registreres samtidig i Golfbox, så der ved spil på fremmed bane vises 0 i greenfee. Der behøves så ikke indskrivning i greenfeebogen.

I samarbejdsaftalen er følgende øvrige begrænsninger:
- I forbindelse med de deltagende klubbers turneringer gælder kortet ikke.
- G6-kortet kan anvendes ifm. med klubber-i-klubben besøg o.l. på de omfattede baner, men
   spillerne skal registreres i Golfbox og bekræfte ved ankomst.
- G6 kortet gælder ikke ved større gruppebooking til en i forvejen aftalt pakkepris for golf, spisning
   m.v. Det samme er tilfældet ifm. turneringsafvikling med fast turnerings- og greenfee pris.
Eksakte regler fremgår af medlemskvitteringen.

Bemærk: Ingen af ovennævnte rabataftaler gælder for flexmedlemmer.

5400 Bogense