Green fee satser og rabataftaler

Green fee satser for spil på vor 18 hullers bane (og andre satser) kan ses her.

Der er følgende rabataftaler

Medlemmers gæster:
Klubbens fuldtidsmedlemmer kan invitere een gæst med fuldtidsmedlemskab i anden klub med til privat spillerunde til kr. 250,- alle udens dage.
Medlemmet indskriver gæsten i Greenfee-bogen med angivelse af beløb og bemærkning "gæst hos  162--nr." Det kræves endvidere, at medlemmet går i samme bold som gæsten.

Golfhæftet :
Indehavere kan spille til  ½ green-fee alle ugens dage jf. betingelserne i Golfhæftet.

Den fynske green fee ordning – rabat for fuldtidsmedlemmer på fynske baner på hverdage:
Klubben er også medlem af den fynske green fee ordning, hvorefter fuldtidsmedlemmer i fynske klubber kan spille på hinandens baner for kr. 250 pr. runde på hverdage - ikke lørdage, søndage og helligdage.
På Langeland kan medlemmer af fynske klubber spille for kr. 250,- alle dage.
Great Northern (Kerteminde) og Ærø er ikke med i aftalen, hvorfor der skal betales normal green-fee der.

G6 samarbejdet – Fri golf på 6 fynske baner:
Det hidtidige G5 samarbejde udvides og er fra 2021 blevet til G6 og består af  H.C. Andersen Golfklub, Barløseborg Golfklub v/Assens, Blommenslyst Golfklub vest for Odense (ny), Golfklubben Lillebælt v/Middelfart (ny), Midtfyns Golfklub v/Ringe, samt Odense Eventyr Golf i Odense. Tidligere års deltager, Sct. Knuds Golfklub, er udtrådt.
Samarbejdet indebærer at du som fuldtidsmedlem kan bestille et G6 kort og dermed spille gratis 10 gange på hver af disse klubbers baner på alle ugens dage.
Kortet bestilles ved indbetaling af kr. 1000,- på klubbens konto 1551-4376156834 med angivelse af medlemsnummer + G6 i ref.felt.
Kortet vil herefter blive lagt til afhentning i klublokalet. Det skal bæres synligt ved spil på de nævnte baner.
I samarbejdsaftalen er følgende øvrige begrænsninger:
- I forbindelse med de deltagende klubbers turneringer gælder kortet ikke.
- G6-kortet kan anvendes ifm. med klubber-i-klubben besøg o.l. på de omfattede baner, men    spillerne skal registreres i Golfbox og bekræfte ved ankomst.
- G6 kortet gælder ikke ved større gruppebooking til en i forvejen aftalt pakkepris for golf, spisning m.v. Det samme er tilfældet ifm. turneringsafvikling med fast turnerings- og greenfee pris.
Eksakte regler udleveres sammen med G6-kortet.

Bemærk: Ingen af ovennævnte rabataftaler gælder for flexmedlemmer.

5400 Bogense