Bliv børnemedlem

Med det formål at vække interessen for golf hos de helt unge, har klubben etableret en børne- og juniorafdeling.

Ved indmeldelsen får barnet udleveret et bag-mærke, der skal bæres synligt.

Der er selvfølgelig flere stadier for de unge medlemmer, som gerne vil spille golf.

De mindre ønsker måske blot at afprøve deres kunnen på øvefaciliteterne og eventuelt sammen med forældre og bedsteforældre gå en runde "for sjov" på 9 hullers banen.

For de lidt ældre er der mulighed for at deltage i en mere formaliseret træning. Se nærmere under "klubber" - "Børne-og juniorafdeling". Der kan læses mere om mulighederne frem til DGU-kort (Klik her).

Priserne er som følger:

For børn til og med 14 år, som er børn/børnebørn af et fuldtidsmedlem i klubben, er det helt gratis. De kan også gratis deltage i træning, regelundervisning m.v. De skal blot være indmeldt.

For andre børn koster det kr. 250,- halvårligt fra indmeldelsen.

Fra børn får DGU-kort koster det for alle kr. 250,- pr. halvår.

Fra de fylder 15 år (juniorer) stiger kontingentet til kr. 850,- pr. halvår.

Jeg ønsker mit barn/barnebarn indmeldt:  Klik her

5400 Bogense