Velkommen som medlem, prøve- eller intromedlem i H. C. Andersen Golfklub

Har du lyst til at spille golf, eller spiller du allerede golf?

Det er nemt og hurtigt at melde sig ind, og som ny kan du låne et golfsæt, så du hurtigt kan komme i gang med spillet.

• Som etableret golfspiller med registreret handicap og DGU kort melder du dig ind ved at udfylde indmeldelsesblanketten HER .
  • Som ny golfspiller/begynder kan du enten tegne et prøvemedlemskab i 3 mdr. ved at udfylde blanketter HER, eller du kan tegne introduktionsmedlemskab ved at udfylde blanketten HER.

Nye begynderhold starter op i hver af månederne marts, april, maj, juni og august. Der er fælles træning og undervisning i regel og etikette 3 tirsdage i hver måned. For yderligere information omkring opstart af nye begynderhold KLIK HER.

Afhængig af om du er nybegynder eller øvet golfspiller, kan du på vores hjemmeside under "Bliv medlem" og de respektive faneblade som for eksempel "prøvemedlemsskab" eller "kontingentsatser", forhåbentlig finde de væsentligste informationer, som du har brug for.

Opdateret 29/1-16 tk

5400 Bogense