Undervisning og test

Program for de 3 undervisningsaftener samt regel- og slagprøver

Program 1. tirsdag:
kl. 17.30 Velkomst og Introduktion ved klublokalet i fløjen til venstre for hovedbygningen
kl. 18.00 Praktisk undervisning på øvearealerne ved klubbens pro-træner.
kl. 19.00 Regelundervisning i klublokalet ved 2 af klubbens undervisere.
kl. 21.00 Aflutning

Program 2. tirsdag:
kl. 17.00 Praktisk undervisning på øvearealerne ved klubbens pro-træner.
kl. 19.00 Regelundervisning i klublokalet ved 2 af klubbens undervisere. Der afsluttes med en lille on-line prøve opsat af DGU.
kl. 21.00 Afslutning.

Program 3. tirsdag:
kl. 17.00 Praktisk undervisning på øvearealerne ved klubbens pro-træner
kl. 19.00 Mulighed for at tage slagprøve, spil på 9 hullers banen m.v.
kl. 21.00 Afslutning.

Regelundervisning og -prøve.
I regelundervisningen, som forestås af erfarne golfspillere fra klubben, gennemgås over 2 aftener de mange regler, der er forbundet med golf.
I undervisningen kan også indgå en tur på golfbanen, hvor reglerne kan forklares i praksis.
I forbindelse med undervisningen udleveres også et lille hæfte, hvor reglerne er illustreret.
Regelundervisningen afsluttes med en on-line prøve opsat af DGU.
Du kan finde prøven på DGU’s hjemmeside - Golf.dk/golfregler/regelprøve - eller klik her
Bliv ikke nervøs – ingen er endnu dumpet og ingen kommer til det.

Slagundervisning og -prøve.
Efter at have fået noget praktisk undervisning hos vor pro-træner og have gået mindst 3 runder på par-3 banen og føler dig nogenlunde tryg ved at slå til golfbolden med de forskellige jern m.v. skal du – før du lukkes ud på 18 hullers banen – bestå enkelte slagprøver. Disse tager ca. 1 time og omfatter

a. Langt spil:
Der skal på driving range kunne slås med valgfri kølle/jern i længden mindst 60 meter for          damer og 100 meter for herrer og inden for en bredde af hhv. 30 og 40 meter til siderne. 6 bolde ud af 10.

b. Indspil, pitch:
Der skal fra ca. 20 meter fra green med jern slås til green: 6 bolde på green af 10. Det vigtigste ved denne prøve er at få bolden op at flyve.

c. Indspil, chip:
Der skal fra 5 meter fra green med valgfrit jern slås til green: 8 bolde af 10 på green.

d. Bunkerspil:
Der skal slås 10 slag fra bunker: 6 bolde skal slås ud af en bunker.

e. Putning:
Der skal puttes til 9 huller på øvelsesgreen med varierende længde. Gennemføres med 21 slag.

Slagprøverne forestås af erfarne golfspillere fra klubben.

Herefter er du klar til at spille på 18 hullers banen sammen med erfaren golfspiller i regi af Kaninklubben. I regi heraf skal du deltage og spille 5 x 9 huller. Derved får du tildelt et handicap på højst 54. Herefter bestiller vi DGU-kort til dig og med dette i hånden kan du frit spille på de fleste af landets golfbaner. Både her og i udlandet kan dog være krav om et højeste handicap for at kunne spille. Hos os er det 54.

Selvom du har fået DGU-kort er du velkommen til at fortsætte i kaninklubben. Det er en god måde at få et socialt netværk og spillemakkere.

10/2-21-KLN

Klubbens kontor ved klublokalet er åbent tirsdag
fra 17.30 - 19.30 og lørdag fra 10-12

Footer Third Block Content