Børne- & juniorafdeling

Børne- og juniorafdeling

Med det formål at vække interessen for golf hos de helt unge, har klubben etableret en børne- og juniorafdeling.

Ved indmeldelsen får barnet udleveret et bag-mærke, der skal bæres synligt.

Der er selvfølgelig flere stadier for de unge medlemmer, som gerne vil spille golf.

De mindre ønsker måske blot at afprøve deres kunnen på øvefaciliteterne og eventuelt sammen med forældre eller bedsteforældre gå en runde ”for sjov” på 9 hullers banen.

For alle er også mulighed for at deltage i mere formaliseret træning under ledelse af vor pro-træner Daniel Cole.

Dette foregår i 2015 hver tirsdag kl. 16 – 17 og hver lørdag kl. 10 -11 fra ca. 1. april og til 1. oktober.

Bolde til udslagsbanen fås via en boldnøgle som kan fås gratis på klubkontoret i åbningstiden.

Klubben er indehaver af nogle juniorgolfsæt, som gratis kan lånes en periode, indtil den unge bliver klar over, om golf er noget for ham/hende.

I løbet af sæsonen vil der også blive arrangeret venskabsmatcher, udflugter m.v.

For at få lov at spille på 18 hullers banen skal de unge – ligesom de voksne - have et DGU-kort.
For at opnå dette, gælder samme betingelser som for de voksne, nemlig:

• Deltagelse i regelundervisning 3 aftener, som afsluttes med en lille prøve.
  • Nogle slagprøver som afvikles i forbindelse med børne/juniortræningen.
  • 5 kaninmatcher på den store bane.

Med et DGU-kort i hånden kan den unge spille uden restriktioner på den store bane på lige fod med de voksne.

Priserne er som følger:

For børn til og med 14 år, som er børn/børnebørn af et fuldtidsmedlem i klubben, er det helt gratis.

De kan også gratis deltage i træning, regelundervisning m.v.

For andre børn koster det kr. 250,- halvårligt fra indmeldelse..

Fra børn får DGU-kort koster det for alle kr. 250,- pr. halvår.

Fra de fylder 15 år (juniorer) stiger kontingentet til kr. 850,- pr. halvår.

Gå derfor blot til fanen ”Bliv medlem” og indmeld !!!!

Opdateret 19/3-15 tk