Udsigt fra hul 15 H. C. Andersen Golf

Posted by: admin
Category: General
Tillykke til Ellen - Årets Ildsjæl 2016 i Nordfyns Kommune

Hvert år uddeler Nordfyns Kommune “Nordfyns Stjernepriser”, som en anerkendelse af de der yder en stor frivillig indsats.

En af priserne er Lokal Ildsjæle prisen.

Som nævnt på generalforsamlingen havde jeg på klubbens vegne indstillet Ellen Siggaard til denne pris for det store arbejde hun gør i golfklubben – begynderarbejdet, indslusning, vinteraktiviteter, godkendelse af banen som handicapvenlig bane m.m.

I aftes var vi på plads i Otterup Hallen til årets prisfest, og det er mig en glæde at kunne fortælle jer, at Ellen Siggaard blev en af prismodtagerne af Ildsjæleprisen 2016.

Et stort tillykke skal lyde fra klubben, og som Kurt Christensen sagde ved overrækkelsen : ”Tak for indsatsen”.

Ellens første kommentar var: Der er jo mange der gør en stor indsats, og vi lykkes jo ikke hvis ikke der var så mange der hjælper til.

Og det er helt rigtigt – vi er så taknemmelige for alle der hjælper i vores klub, og derfor har vi også vores store medhjælpermatch i efteråret som tak for hjælpen i året.

Men det ændrer ikke på, at Ellen har gjort og gør en ekstraordinær indsats – en ildsjæl – og derfor igen et stort tillykke.;-))

Godt tilbud til nye medlemmer!

images/Gallery/nyt medlem/Nye medlemmer 6.jpg
Bliv en del af vores hyggelige H. C. Andersen Golfklub. Netup nu kan du få første års medlemskab til halv pris, inklusiv golfkørekort.

Fri golf på 5 fynske baner

images/Gallery/nyt medlem/G5 logo1.jpg

Husk du kan købe adgang til fri golf på 5 fynske baner -  H.C. Andersen GK, Barløseborg GK, Sct. Knuds GK, Odense Eventyr Golf og Midtfyns GK.

Husk fri fællestræning!

images/Gallery/fotodanielcole.jpg

Husk at der er mulighed for at deltage i fri fællestræning for alle medlemmer mandage i lige uger fra kl. 18-19 og lørdage fra kl. 11-12.

Golf - En sport for alle

5400 Bogense

Klubbens kontor ved klublokalet er åbent
tirsdage 17.30 - 19.30 og lørdage fra  10.00 -12.00