Udsigt fra hul 15 H. C. Andersen Golf

Posted by: Karstenl
Category: General
Programmet for klubturneringer i 2017

Programmet for klubturneringer i 2017 ligger nu klar og vi kan næsten ikke vente med at komme igang igen.

Der vil blive åbnet for tilmelding til de enkelte turneringer senest 6 uger før turneringen afholdes. Tilmelding skal som sædvanlig foretages via Golfbox..

Programmet for 2017 kan ses her og ellers via klubbens hjemmeside under "Turneringer"..

Turneringsudvalget

Godt tilbud til nye medlemmer!

images/Gallery/nyt medlem/Nye medlemmer 6.jpg
Bliv en del af vores hyggelige H. C. Andersen Golfklub. Netup nu kan du få første års medlemskab til halv pris, inklusiv golfkørekort.

Fri golf på 5 fynske baner

images/Gallery/nyt medlem/G5 logo1.jpg

Husk du kan købe adgang til fri golf på 5 fynske baner -  H.C. Andersen GK, Barløseborg GK, Sct. Knuds GK, Odense Eventyr Golf og Midtfyns GK.

Husk fri fællestræning!

images/Gallery/fotodanielcole.jpg

Husk at der er mulighed for at deltage i fri fællestræning for alle medlemmer mandage i lige uger fra kl. 18-19 og lørdage fra kl. 11-12.

Golf - En sport for alle

5400 Bogense

Klubbens kontor ved klublokalet er åbent
tirsdage 17.30 - 19.30 og lørdage fra  10.00 -12.00