Udsigt fra hul 15 H. C. Andersen Golf

Dec 7, 2016
Posted by: Karstenl
Category: General
Samarbejdet omkring G-5 kortet fortsætter...

Kære medlemmer

Så er vi klar med de nye G5 kort til 2017 – spil frit på Barløseborg Golf Klub v/Barløse, Odense Eventyr Golf - Odense SV, Midtfyns Golfklub v/Ringe og Sct. Knuds Golfklub i Nyborg for KUN 800 kr for et helt år.

Ved udlevering af G5 kortet vedlægges en brochure med regler for brug, hvor der samtidig er en talon, der kan udfyldes og afleveres hos Progolf (en af vores gode sponsorerer) – vind gavekort på 3.000,-.

Du bestiller G5 kort ved at indsætte kr. 800,- på konto 0924-4376156834 med dit medlemsnr som tekstbesked – derefter laver vores flittige kasserer Torben Knudsen G5 kort, som lægges i bakken i klublokalet til afhentning.

Mangler du en god julegaveide, er dette måske løsningen..;-)

HCA Golfklub

Godt tilbud til nye medlemmer!

images/Gallery/nyt medlem/Nye medlemmer 6.jpg
Bliv en del af vores hyggelige H. C. Andersen Golfklub. Netup nu kan du få første års medlemskab til halv pris, inklusiv golfkørekort.

Fri golf på 5 fynske baner

images/Gallery/nyt medlem/G5 logo1.jpg

Husk du kan købe adgang til fri golf på 5 fynske baner -  H.C. Andersen GK, Barløseborg GK, Sct. Knuds GK, Odense Eventyr Golf og Midtfyns GK.

Husk fri fællestræning!

images/Gallery/fotodanielcole.jpg

Husk at der er mulighed for at deltage i fri fællestræning for alle medlemmer mandage i lige uger fra kl. 18-19 og lørdage fra kl. 11-12.

Golf - En sport for alle

5400 Bogense

Klubbens kontor ved klublokalet er åbent
tirsdage 17.30 - 19.30 og lørdage fra  10.00 -12.00